THOSE WHO THINK THEY HAVE NO TIME FOR EXERCISE

WILL SOONER OR LATER HAVE TO FIND TIME FOR ILLNESS.

- EDWARD STANLEY

Eccotek Training Force on espanjassa valmistettu ns. isoinertiaalinen pulley eli taljaharjoituslaite. Laite toimii samalla periaatteella kuin VersaPulley laitekin, eli YoYo laitteista nämä laitteet eroaa siinä, että niiden toimintamekanismi perustuu kartiokeilaan, jonka ympärille köysi kietoutuu. Vastusta voidaan näissä laitteissa säätää köyden pyörimiskorkeudella sekä kartion alaosassa olevilla lisäpainoilla, joilla saadaan vastuksesta joko todella kova tai kevyt ja kaikkea siltä väliltä. Lisäksi seinälle kiinnitettävän telineen avulla, voidaan vetokorkeutta säätää haluamalle tasolle. Eccotek laitteeseen kuuluu myös automaattisesti Chronojum-Boscosystem rotationaalinen encoder mittalaitteisto, jonka avulla voit seurata harjoitteluasi ja kehitystäsi. Laite soveltuu monipuoliseen koko vartalon harjoitteluun tai esim. olkapään kuntoutukseen! kysy lisää: sales(at)sporto.fi

Amerikkalaista laatua harjoitteluun

Versapulley on aito ja alkuperäinen isoinertiaalinen pulley. Laite n kehitetty alunperin Pohjois-Amerikassa ja siitä on saatavilla kuvassa näkyvä lattiatason siirrettävä malli sekä isompi lattialle asennettava pulley. VersaPulleyhin on saatavilla myös oma mittalaitteistonsa. Välineet sopivat hyvin yläraajojen kuntoutukseen ja harjoitteluun, mutta myös kokonaisvaltaiseen harjoitteluun.

https://www.youtube.com/watch?v=ozvT_WcdXrc

SPORTO - High Performance

Finnish expert organization helping you to enhance your performance, prevent injuries and speed up rehabilitation. Our core values are based on latest research and evidence. We are just for you.

Contact us

  •   Address: Microkatu 1, 70210 Kuopio

  •   Phone: +358 (0) 44 0670136

  •   Email: sales(at)sporto.fi