THOSE WHO THINK THEY HAVE NO TIME FOR EXERCISE

WILL SOONER OR LATER HAVE TO FIND TIME FOR ILLNESS.

- EDWARD STANLEY

group_training

nHANCE tuotteet sopivat loistavasti myös normaaleille kuntosaleille. Tehokas harjoittelumuoto niilä on esim. ryhmässä toteutettava circuit harjoitus, jossa esim. HIIT (high intensity interval training) harjoittelu on erittäin tehokas varsinkin nHANCE laitteilla toteutettuna, niiden ainutkertaisten ominaisuuksien vuoksi. Yksittäiset laitteet sopivat hyvin myös täydentämään kuntosalin muuta valikoimaa. Myös crosfit tms. toiminnallisen harjoittelun salille saadaan hyvää täydennystä harjoitteluun tai esim. olympianostoihin, kuten esim. nHANCE kyykkylaitteella. Toisaalta esim. Versapulley on todella hyvä täydennys esim. kamppailulajeja ajatellen. Valitse ja kokoa itesellesi tai kuntosalillesi sopiva kokonaisuus SPORTON yhteistyökumppaneiden välineistä!

Squat_OWNPAGE

ANTAA KUNTOSALILLE KILPAILULLISEN EDUN JA IMAGON.

Kaupalliselle kuntosalille, jolla on tavoitteena houkutella ihmisiä, jotka ovat tosissaan harjoittelussaan​​, nHANCE kuntolaitteet voi tehdä ihmeitä! Voimme melkein taata, että kun kuntosalijäsenet ovat harjoitelleet muutaman intensiivisen sarjan millä tahansa nHANCE laitteella, he pitävät tätä parempana kuin mikä tahansa tavanomainen painopakka tai vapaapaino harjoittelu - ero on valtava ja tuntuu läpi koko harjoituksen tuntemus on todella sensaatiomainen jokaiselle!

nHANCE laitteista kuntosalille sopivat suoraan erinomaisesti nHANCE Polven ojennuslaite, jalkaprässi ja etenkin polven koukistuslaite (takareisi). Nämä laitteet voivat korvata aikaisempia laitteita tai tulla täydentämään tavanomaisia laitteita. Näiden laitteiden käyttö vaatii erittäin vähän ohjausta käyttöön. Päinvastoin ne ovat erittäin helppokäyttöisiä.

NHANCE kyykky- ja multigym laitteet toimivat myös varsin hyvin harjoittelijoille, mutta me suosittelemme joitakin näiden laitteiden käyttöohjausta mukavuuden ja turvallisuuden vuoksi ja ennen kaikkea, jotta saat kaiken irti harjoituksesta!.

UUSI HARJOITUSKONSEPTI:
INTENSIIVINEN PIENRYHMÄ HARJOITTELU "AVARUUS KUNTOSALILLA"!

Keväällä 2014 nHANCE lanseerasi "ASTRONAUTIN HARJOITUKSEN", harjoitus konseptin, joka on tutkimuksiin perustuva harjoitusohjelma NASA astronauteille lihasmassan kasvuun ennen avaruuslentoa, sen aikana ja sen jälkeen!

"ASTRONAUTIN HARJOITUS" suoritetaan pienissä 4-7 hengen ryhmissä yhtäaikaa Personal Trainerin vetämänä.

Harjoitus suoritetaan nHANCE multigym - laitteilla, jotka alunperin kehitettiin käytettäväksi avaruusasemiin ja avaruussukkuloihin. nHANCE multigym tarjoaa erittäin tehokkaan ja täysin ainutlaatuisen työmäärän lihaksiin - mutta se on erittäin turvallinen voimaharjoittelun muoto, jopa kokemattomille sekä vanhuksille.

NASA_exercise

Yksi kymmenestä harjoitteesta "ASTRONAUTIN HARJOITUKSESSA" on OJENTAJA PRÄSSI tehtynä nHANCE™ MultiGym laitteella.

Alkuperäinen ASTRONAUTIN HARJOITUS on nyt mukautettu ja muutettu sopimaan normaaleille kuntosaleille ja siitä on kehitetty korkean intensiteetin, eksentrisen voiman harjoitus koko keholle, mikä sisältää 10 eri harjoitusta, suoritettuna 4-7 hengen ryhmässä yhtäaikaa. Harjoitusta valvoo ja ohjaa valmentaja/Personal Trainer ajanottoa, seurantaaja oikeanlaista intensiteettiä varten. ASTRONAUTIN HARJOITUS on erittäin tehokas ja aikaa säästävä; kaikissa kymmenessä harjoituksessa tehdään 3 sarjaa, joissa 7 toistoa / sarja ja koko harjoitus voidaan suorittaa alle 30 minuutissa.

NHANCE ASTRONAUTIN HARJOITUS on ainutlaatuinen uusi harjoituskonsepti, joka mahdollistaa tieteellisesti todistetun tehokkaan voimaharjoittelun pienryhmissä salilla. Kun otetaan huomioon aika-tehokkuus vs. saadut tulokset tällä harjoituksella, tulisi tämän konseptin innostaa kuntosalin omistajia, Personal Trainereita ja kuntoklubin jäseniä.

SPORTO - High Performance

Finnish expert organization helping you to enhance your performance, prevent injuries and speed up rehabilitation. Our core values are based on latest research and evidence. We are just for you.

Contact us

  •   Address: Microkatu 1, 70210 Kuopio

  •   Phone: +358 (0) 44 0670136

  •   Email: sales(at)sporto.fi