THOSE WHO THINK THEY HAVE NO TIME FOR EXERCISE

WILL SOONER OR LATER HAVE TO FIND TIME FOR ILLNESS.

- EDWARD STANLEY

Shortystrap housut on ranskalainen huipputuote, jotka kehitettiin ranskalaisen urheilulääkäri Phillipe Nicolasin toimesta, ennaltaehkäisemään ja hoitamaan jalkojen lähentäjälihasten ongelmia ja nivuskipuja. Shortystrap housut kehitettiin alunperin mahdollistamaan kilpailu ja urheilu nivus- tai lähentäjälihasvammasta huolimatta.

Shortystrap housut erottaa perinteisistä nivushousuista niiden patentoidut lähentäjälihasten suunnassa kulkevat tukevat mutta elastiset kuminauhat, jotka tukevat lähentäjälihasten ja nivusalueen toimintaa, samalla kuitenkin poistaen painetta mahdollisesti kivuliaalta alueelta ja toisaalta vahvistaen samalla lantion aluetta. Shortystrap housuja suositellaan nivuslaueelta tuleviin tuki-ja liikuntaelinperäisiin kiputiloihin urheillessa tai liikkuessa. Housuja suositellaan käytettäväksi 3 kuukautta alkuun kaikissa harjoituksissa ja sen jälkeen esim. joka toisessa harjoituksessa ennaltaehkäisevässä mielessä.

Housujen patentoitu jalkoja lähentävä efekti on tärkein takaamaan housujen toimivuuden. Tämä efekti pitää tuntea välittömästi kun housut pukee päälle ja varsinkin alalahkeen pitää olla napakka, jopa hieman tiukan tuntuinen, jotta haluttu vaikutus housuilla saadaan aikaan, sekä taataan niiden paikallaan pysyminen urheillessa.

Housujen toimivuuden kannalta erittäin tärkeää on siis niiden oikea istuvuus, jonka vuoksi normaalien kokojen lisäksi housuista löytyy mm. S+, M+, L+ koot. Housuja saa myöskin ns. shortsimallina sekä puolipitkänä ja kokopitkänä versiona. Sen lisäksi housut voidaan tehdä mittatilaustyönä.

Shortystrap housut valmistaa ranskalainen NORET yhtiö, joka on yksi pyöräilyvaatetuksen kärkinimistä maailmalla. NORET on myöskin virallinen laitevalmistaja Ranskan pyöräily liitolle sekä valmistaa edelleen legendaarisen 5-kertaisen Ranskan ympäriajon voittajan Bernard Hinaultin vaatemerkkiä, mikä on laadun tae näille tuotteille.

Nykyään patentoituja Shortystrap housuja käytetään ympäri maailman eri urheilulajeissa, joissa esiintyy nivus- ja lähentäjälihasten vammoja ja kiputiloja, mutta myös toiminnallisessa harjoittelussa, lantion toiminnan parantamisessa ja sitä kautta suorituskyvyn parantamiseen tähtäävässä harjoittelussa. KYSY LISÄÄ! sales@sporto.fi

KOON MITTAAMINEN: Tärkeimmät ympärysmitat ovat 2 cm navan alapuolelta ja reiden paksuin kohta.

SPORTO - High Performance

Finnish expert organization helping you to enhance your performance, prevent injuries and speed up rehabilitation. Our core values are based on latest research and evidence. We are just for you.

Contact us

  •   Address: Microkatu 1, 70210 Kuopio

  •   Phone: +358 (0) 44 0670136

  •   Email: sales(at)sporto.fi