THOSE WHO THINK THEY HAVE NO TIME FOR EXERCISE

WILL SOONER OR LATER HAVE TO FIND TIME FOR ILLNESS.

- EDWARD STANLEY

NOPEAMPI KUNTOUTUMINEN VAMMASTA JA UUDELLEEN LOUKKAANTUMISEN PAREMPI EHKÄISEMINEN.

TYoYo Technology™ ja nHANCE™ laitteet ovat osoittaneet erinomaisen tehokkuutensa vammojen ennaltaehkäisyssä ja kuntoutuksessa. Vastusharjoittelun vaikutuksia nHANCE polven ojennus laitteilla verrattiin 29 ACL vammasta kuntoutetulla. Kummassakin ryhmässä toimintakyky parani selvästi 3 kuukauden aikana. nHANCE polven ojennuslaite oli turvallinen ja tehokas (esim. paranti voimaa, tasapainoa ja vertikaalihyppyä) voimaharjoituslaite ACL-leikkauksen jälkeisessä kuntoutuksessa (Greenwood et al., 2007).

Toinen tutkimus selvitti 6 viikon harjoittelun vaikutusta nHANCE™ jalkaprässi laitteella, urheilijoilla jotka kärsivät kroonisesta patellajänteen tendinopatiasta (ns. hyppääjän polvi). Harjoittelu tällä laitteella paransi eksentristä lihastoimintaa ja vähensi kipua (Romero-Rodriguez et al., 2007).

nHANCE™ takareisi laitteella tutkittiin 8 viikon harjoittelun vaikutusta eliitti jalkapalloilijoilla. Tutkimuksen mukaan takareisivammojen esiintyvyys pieneni myös seurannassa. Pelaajat, jotka harjoittelivat säännöllisesti takareisilaitteella, saavuttivat paremman kehityksen juoksunopeudessa ja voimassa kuin pelaajat, jotka harjoittelivat niin kuin aikaisemminkin (Askling et al., 2003).

SPORTO - High Performance

Finnish expert organization helping you to enhance your performance, prevent injuries and speed up rehabilitation. Our core values are based on latest research and evidence. We are just for you.

Contact us

  •   Address: Microkatu 1, 70210 Kuopio

  •   Phone: +358 (0) 44 0670136

  •   Email: sales(at)sporto.fi